Volim Waikiki MK Online

април 3, 20200

Waikiki MK оnline претставува нова димензија во модата и е еден од низата на квалитетни облеки. Модниот и малопродажен бренд LC Waikiki изобилува со одлични цени достапни за секого.  LC Waikiki, има цел да биде еден од најуспешните модни брендови во Европа во 2023-та година, проширувајќи ги своите инвестиции за 25% на интернационалните пазари, од влегувањето во 2009-та година.Waikiki MK оnline основан во Франција во 1985 година, LC Waikiki е купен од сегашниот сопственик Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. во 1997 година. Облекувајќи ги луѓето во Турција под филозофијата на брендот дека “Секој заслужува да биде убаво облечен” со мисија да се промовира чувството на “достапна мода”.

Waikiki MK оnline во Македонија LC Waikiki работи во 4 продавници, од кои 3 се во Скопје, 1 продавница во Тетово.Отворањето на се повеќе продавници е одговор на интересот на македонските потрошувачи, кои ги сакаат LC Waikiki производите поради високиот квалитет, модерната линија која ги следи трендовите, и пред се поради ценовната достапност.Waikiki MK оnline Продавниците ги карактеризира пријатна и топла атмосфера, можност потрошувачите едноставно и брзо да го најдат она што им е потребно.  Yenal Gökyıldırım, генерален директор за продажба на LC Waikiki изјави дека се инвестираат приближно 1,5 милијарди УСД за секоја ново продавница во странство:

Waikiki MK оnline со отворањето на новата продавница во Македонија ја отвора својата 38 продавница на балканот. Нашиот бренд инвестира на балканот, и до денес имаме 12 продавници во Романија, 10 во Бугарија, 4 во Албанија, 4 во Македонија, 4 во Косово и 4 во Босна и Херцеговина. Остваривме и раст од 45% во земјите на балканот, а имаме отприлика 3500 вработени во нашите продавници надвор од Турција.Waikiki MK оnline имаме статус на лидер на пазарите во Босна и Херцеговина, Косово, Македонија, Албанија и Бугарија. А како следни инвестиции размислуваме за пазарите во Молдавија и Црна Гора.Waikiki MK оnline има широк избор на облека- мажи,жени и деца.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *