Volim Zvezdite Na Grand Mакедонија

март 25, 20200

Zvezdite Na Grand Mакедонија е натпревар за српска телевизиска музичка реалност, организиран од Гранд Продукција за пронаоѓање нови таленти за пеење.Zvezdite Na Grand Mакедонија натпреварувачите се аспиранти пејачи извлечени од јавни аудиции. Претставата содржи елементи од меѓународните франшизи како „Идол“ и „Х фактор“. Звезде Гранда е моментално и најгледаното шоу кај нас во Македонија.Zvezdite Na Grand Mакедонија има учесници и од Македонија. Продукцијата Звезде Гранда е водена од Саша Попович и има стручно жири кое го сочинуваат шест членови кои се исто така познати Балкански пејачи.

Zvezdite Na Grand Mакедонија Јелена Карлеуша, Марија Шерифович, Ана Бекута, Драган Стојкович – Босанац, Џорџе Давид и Вики Миљкович. Изложбата досега има четиринаесет победници со различни други натпреварувачи кои се појавија на шоуто и добија успех во музичката индустрија како Тања Савиќ, Рада Манојловиќ, Милан СтанковиќМилица Павловиќ, Александра Пријовиќ и многу други. Zvezdite Na Grand Mакедонија е веројатно најпопуларната талентна програма на Балканот со висока гледаност во поголемиот дел од сезоната. Во 2015 година се приклучиле на жирито Јелена Карлеуша и Марија Шерифович.Zvezdite Na Grand Mакедонија Огромент процент на гледаност се има зголемено поради кавгите со Јелена Карлеуша и Вики Миљкович, па затоа веќе четврта година по ред Јелена Карлеуша и Вики се сеуште дел од истото шоу.

Zvezdite Na Grand Mакедонија  шоуто има повеќе кругови, и натпреварувачите кои веќе поминуваат бираат ментори- член од жирито со кој ке продолжат да се надоградуваат  и со кој заедно ке се борат за победа.Zvezdite Na Grand Mакедонија до јуни 2014 година, оваа емисија се емитуваше на ТВ Пинк. Од септември 2014 година, претставата се емитува на Првата српска телевизија и Големата телевизија за Србија, Првата телевизија и Нова М за Црна Гора, нова телевизија за Хрватска и Канал 5 за Македонија.Zvezdite Na Grand Mакедонија Од септември 2014 до септември 2018 година, емисијата се емитуваше на телевизијата ОБН за територијата на Босна и Херцеговина. Од септември 2018 година, емисијата се емитуваше во Босна и Херцеговина на телевизијата Нова БХ.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *